Dra-mig-upp/Pull-me-up-tape

Pris:
379 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P844348
Antal:
Dra- mig-upp är flexibelt för att du ska hjälpa till själv med  hjälp till självhjälp. Används till att på enkla sätt ge dig själv den där extra hjälpen man behöver ibland för att komma upp,ur sängen,eller stolen.

Du kan även fästa bandet runt balkong räcket om du vill sitta ute och njuta av vädret med att kunna ta dig upp ur stolen själv  flexibelt.

Dra bandet igenom valfri ögla på bandet så att bandet anpassar sig efter dig efter
den längd du vill ha själv och önskar
 runt sänggaveln,sängknoppen,sängbenet,fåtöljen hemma vid stolsbenet, vid soff benet.

Dra bandet runt soffbenet för att det ska gå lättare att sätta sig  eller resa sig upp.
Eller att du ber om att  få hjälp upp med hjälp av vårdpersonal,rehabilitering,
korttidsboende,hem miljö,
assistent,Nattpatrullen,anhörig.

Använd bandet som på puttare vid tunga lyft för att avlasta och ínte belasta verken vårdtagare/patient eller personal vid tunga lyft och för att minimera, förebygga skador hos både vårdtagare/patient/vårdpersonal.

Dra- mig- upp gör det lättare för patienten att själv kunna hjälpa till med sin egen förmåga efter sina egna förutsättningar med att personalen blir som stöd som inger trygghet för vårdtagare/patient.

Det blir enklare att putta på patienten framåt med hjälp fram till sängkanten flexibelt för att inte dra i vårdtagaren/patientens armar, ben, kropp om patienten redan är skör och väldigt smärt påverkad  av sin sjukdom med att minimera smärtan för patienten med obekväma ställningar.

Med att en personal står bakom patienten som stöd för att inte falla baklänges och den andra peronalen  står framför som stöd med att dra i bandet med varje hand.

Vård personal avlastar sin egen kropp rygg,nacke,axlar oavsett dubbel bemaning eller inte.För att förbygga snedvridningar, ryggskott, belstningsskador.