Easier grip/lättare grepp. CE-märkt

Pris:
179 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1332220
Antal:
EASIER  GRIP/LÄTTARE GREPP CE-MÄRKT
Är ett flexibelt fästband för olika behov. EASIER GRIP är lätt ,enkel att sätta på och av över handleden när man gör sina ärenden på apotek, mataffär, när man betalar så att man inte tappar bort käppen, kryckan etc.

Handledsbanden är även lätta att hänga upp när man behöver och vill. Även  lätt att föra över handleden för att inte behöva böja sig ner när man tappat sin käpp, krycka, griptång, för att minimera fallrisken. Du kan även hänga upp EASIER GRIP banden över din rollatorn med din griptång,käpp så att allt finns tillgängligt mer flexibelt för dig eller vid sidan om kundvagnen, hänga upp din käpp på hatthylls kroken eller på stolen i köket även griptången eller på köksknoppen,dörrhandtagen.

EASIER GRIP banden är neongula med avsikt för att lätt synskadade ska kunna se. Samt att banden har reflex för utökad trafiksäkerhet, eller för att synas lättare i hemmiljö även i mörkret vid toalettbesök på natten. Banden är gjorda i två olika storlekar och utföranden för att kunna anpassas till olika föremål.

Du kan även hänga fast EASIER GRIP banden i olika dragkedjor såsom täckjacka, handväska, ryggsäck, resväska.  EASIER GRIPER Består av. Polyester/Nylon band med reflex.